Wyniszczenie / Attrition

Wyniszczenie / Attrition (2018)

«GATUNEK»

 Akcja, LEKTOR.PL

«OPIS FiLMU»

 Pewna młoda Tajka z mistycznymi mocami zostaje porwana. Axe i jego stary zespół jednoczą się, by sprowadzić ją do domu.

«MOViE iNFO»

  Axe was jarenlang de leider van een speciale eenheid. Sinds hij gestopt is heeft hij moeite om te gaan met zijn werkverleden. Hij besluit er tussenuit te gaan om tot rust te komen en begeeft zich naar een jungle in Azië. Daar krijgt hij echter last van visioenen, waarin hij bezocht wordt door de beeldschone Tara. Later komt Axe tot de ontdekking dat Tara echt bestaat en dat zij ontvoerd is. Hij schakelt de hulp van zijn oude teamleden in om haar terug te halen.

TRAiLER

[collapse]
14-02.2019

BDRip LEKTOR PL

mirr.re/d/iNY

mirr.re/d/iNX

mirrorace.com/m/4SH2z

dir50.cc/mrqs79xd7o2f

getvi.tv/video/185127/8888-attrition-2018-pl-bdrip/

[collapse]